I bussen

Påväg mot Umeå

Sista rycket

Mer knäck, chokladkola och snickerskaka..

Hej

Förra inlägget va tydligen ett gammalt som ja glömt att publicera. Jaja skitsamma. Idag kom våra one piece. Efter lång väntan så kom dom, dock inte den modellen ja beställt! Suck.

Har bakat snickerskakor nu :) satte ljuschoklad på halva och mörk på andra halvan. Nu ska jag bara vänta på att den stelnar. Massor som ska hinna göras innan julafton.. Har stressat sp mycket att jag fick svinont i magen, förmodligen magkatarren igen som spökar.. Inte roligt..

Och..

Jätte sjuk igen. Snoret rinner, hostan tar död på mig, huvudet och öronen sprängs snart. Får självmedicinera mig med en film, rockyroad, wienernougat, chokladkola dipp och chips :)

Jobb

Nu drar ja iväg och jobbar en stund.. Ni får en bild, ser helt drogad ut, men orkade inte ta 150 bilder idag för att få en bra bild :) ;)

Sjuk

Ja nu har man gått och blivit sjuk också :( feber, en riktig jävla huvudvärk och ont/tjock i halsen. Fy fasen vad störande :(

En rolig sak är i alla fall att ja beställt en overall från piece of norway, beställde en till Seppo också, ska bli mysigt att mysa runt i den hemma :)

Gjorde chokladkola igår, men den blev aningen för hård så ska nog försöka mig på en ny sats imorgon..

Bjuder på en söt bild på iines där hon sitter på kalles svans för att inte frysa om tassarna

Omotiverad

Grymt omotiverad på att blogga just nu.. Nu är det bara jobb jobb och lite stall.. Händer inte så mycket annat. Imorn är jag dock ledig, då blir det nog en sväng på stan :)

Snodde ihop en..

Avslutat med..

Supergod rockyroad! :D

Fottsätter med..

Lite lussebullar

Börjar med..

Smördegsknyten med rökt ren och ost..

Äta ute

Nu ska jag och Seppo gå ut och käka något gott :) ha en bra kväll!

:)

Städat och donat

Idag har jag bara städat och donat hela dagen. Först i stallet sen hemma:) nu sitter jag och bläddrar i en tidning med julgodisrecept i väntan på att seppo ska komma hem med mat. Tänkte ta och baka lite nu i helgen.. Får se vad jag hittar på att baka :)

Just ja

Har varit sån storm här så hela stan blev svart en morgon.. Kändes nästan spöklikt att åka genom stan när allt va svart..

Sen middag

Nu blir det en väldigt sen middag då karln jobbat hela dagen och var så mycket att göra i stallet. Pasta bolognese ala evelina med parmesanost :) sorry för dålig uppdatering, ska börja blogga bättre igen :)

RSS 2.0