Världens bästa pojkvän!

Ja, jag tror faktiskt att jag har det..

Idag städade han hela huset eftersom min mamma och janne ska komma imorn.. Och själv behövde ja inte ens hjälpa till.. Min underbara gjorde allting själv, dammsög hela huset, moppa och damma av alla mattor ute. Städade hela köket och gjorde allmänt fint.. Och jag fick bara sitta här och se på tv, utan något tjat om att "du hjälper aldrig till"
Och inte nog med det. Han gjorde världens godaste mat till mig också.. min favoritmat.. Reninnerfile med potatismos :D Fast ja hjälpte faktiskt till att skala potatisarna.. Inte för att han bad mig utan för att ja ville hjälpa till..

Sen älskar jag när vi tjaffsar om saker och det visar sig att jag har rätt, då låter han mig vara nöjd och stolt utan att bli grinig över att han själv hade fel..

Och han blir aldrig sur och är inte en sån som inte kan ta hjälp av någon.. Om jag vill visa honom hur man gör något på ett bättre sätt än han själv gör så blir han bara tacksam för att man visar och lyssnar noga..

Och är jag sur och ledsen så kan han alltid få mig på bättre humör.. Ibland räcker det med ett leende från denna fina man för att hela dagen ska vara räddad..

Ja han är helt enkelt världens bästa pojkvän, OCH vän..

Jag har sån tur som har honom.. Och det allra bästa av allt är att han alltid förstår mig.. Han förstår när jag är sur, ledsen, glad, besviken, trött osv..

Han är min och han är bäst och jag älskar honom och det kommer jag alltid att göra..





Fokis outfit

Har inte skrivit på ett tag nu..Men ska skriva mer någon dag framöver.. I helgen kommer nog mamma och kanske janne och hälsar på :) De ser jag fram emot jätte mycket..


Jag är med i en tävling där man kan vinna Fokisoutfit från Kii.se :)

Kii.se

fortsatt kallt

35 minus när vi steg upp imorse :(
Och jag är jätte sjuk.. Så ja håller mig mest inomhus.. Vill bli frisk nu.. :(

Inga tävlingar blev de igår heller, de va för kallt. Får se om de blir några idag..

Älskling lagade föressten världens godaste mat till mig igår. Reninnerfilé som gjordes till biffar (såg lite ut som lövbit men lite tjockare) med potatismos... Jag fick nästa orgasm så gott var de. Så perfekt tillagat och kryddat! Godare än något kött ja någonsin ätit.. Fick ingen bild på det, men ska nog äta de nästa helg också när min mamma och janne kommer hit och hälsar på.. Då ska jag fota.. 

Och sen har jag hittat en perfekt "jag är sugen på något gott" kaka.. Den här är gudomlig...
Men en varning måste dock utfärdas, de går inte att sluta äta när man börjat..



Vill även passa på att önska lycka till till våra två hästar som startar ikväll.. Hoppas de går bra..

Och jag saknar er alla.. Men jag trivs bra här även fast saknaden är stor..

Puss och kram hela dan

Massa massa minus

Nyss varit i stallet och myst lite med lill tjejen :)
Kallt var de, så hästarna får stå inne idag.. kring 35 minus va de i stallet..
Idag ska jag nog åka och titta på rentävlingarna som är här i Rovaniemi idag, men jag känner mig jätte hängig och jätte förkyld så får se hur det blir..

Ha en bra dag allihop :)



-38 grader ute

Ja nästan 40 minus.. BRRRRRRRRR

Och nu ska man till stallet en sväng också..

Skönt..

18 helmikuuta 2010

Sådär ja, nu har jag städat hela huset :) Så förhoppningsvis är det en glad man som kommer hem idag :) Eller han är ju alltid glad, men kanske ännu gladare idag.. :)

Nu ska jag snart till stallet och fixa lite, ge lite morötter till fina Milli, Dum Ceazar får va utan.. Han får stå i sin hage och sukta, inte ens en liten bit får han av mig, den lilla översittarn..

Sitter just och funderar på vad man ska hitta på.. Funderar på att ringa den enda kompisen ja har här (förutom min fina pv) Det är så skönt att i alla fall ha en tjejkompis här man kan prata lite girltalk med.. Fast de finns ingen som min Sandra på den punkten, hon är bäst att ha girltalk med.. Hon är helt enkelt överlägsen på den punkten..

Sitter just och funderar på vad Veronika gör hemma hos sig, och vad Ronyah gör.. Och även på om det är någon liten som börjar vilja komma ut till världens hos Linda.. ? Det är nog er jag allra helst av allt skulle vilja träffa nu, få prata med och framförallt se.. Ska se om ja kan försöka ordna det på något sätt, men de känns inte allt för enkelt när vi är typ hundra tusen mil ifrån varandra :( Jag saknar er och jag tänker på er.. Det ska ni veta..

Nä nu ska jag börja fara till stallet.. lägger in lite bilder också.. Utan speciell anledning, men de är bara så tråkigt utan bilder..

Puss



Nä fyfan, någon måtta får de va!

33 minus nu... Hur ska man klara detta, och bara lovat kallare och kallare..

Var nyss och såg Valentines day med älskling.. Gud vad bra den var. IDA och JULIA ni måste se den, du kommer älska den!

Nu ska ja äta lite nachochips med salsa, creme fraiche och lite cheddardipp, sen blir de sängen..

godis natt!

kallt

Brr, runt 30 minus idag.. och jag som måste till stallet idag med.. Jag vill bara sitta inne och se på film :) :P

utslagna

Delar med mig av en bild från igår, var en riktigt slapp måndag.. Alla tre utslagna i soffan :)

hihi

Såhär bra humör är jag på idag, så tänkte passa på att bjuda på ego bilder.. Fan va nördig jag är.. Men jag är uttråkad och kunde inte komma på något roligare :)

Ska snart åka till stallet och kolla till havremopparna.. Sen får vi se vad man kan hitta på.. kanske ha temakväll, mexikansk? maybe, hade varit kul.. :) ska se vad min kära man säger..

Ciao



Ikuisesti

Jag är så lycklig med dig. Jag kan prata om precis vad som helst med dig, och du dömer mig aldrig..
Du förstår och hjälper alltid så mycket du kan. Du har alltid bra lösningar på allt. Och allt känns tusen ggr lättare efter att man bara vågat prata av sig med dig.. Du är så jordnära och underbar. Och jag känner mig alltid 100 % trygg med dig och jag känner aldrig att jag behöver skämmas över någonting.. Det känns nästan overkligt att man kan känna sig såhär trygg med någon.. Det trodde jag aldrig att man kunde göra, förrän nu.

Nu äntligen känner jag att jag aldrig behöver dölja något för dig, utan att jag kan berätta allt jag har på hjärtat..
Och du är så omtänksam så jag blir helt varm inombords..

Jag sitter faktiskt och är så lycklig nu så det känns som att tårarna är nära..

Hur kan en liten puss och några få väl valda ord få en att må så otroligt bra..


Ikuisesti





DU OCH JAG
Jag vill Älska dig utan att klamra mig fast.
Bedöma dig utan att döma.
Förena mig med dig utan att tränga mig på.
Inbjuda dig utan att ställa krav.
Lämna dig utan skuldkänslor.
Kritisera dig utan att klandra dig.
Hjälpa dig utan att förödmjuka dig.
Om du kan ge mig detsamma, finner vi säkert varandra.
Du och Jag.

Blandade känslor

Sitter här och tittar runt på internet.. Och en smygande känsla av ångest börjar befinna sig i mig.. Jag sitter och läser olika vänners bloggar, och saknaden känns fruktansvärt stor..

Saknar tiden i Stockholm.. Hade min bästa vän bara en timme ifrån mig Sandra, bodde med en helt underbar tjej Elina.. Hade nära till storstan och livet där kändes så bra.. Jag saknar till och med det ytliga att man alltid hade nya kläder, fixade naglar, var brun och fin och gjorde allt möjligt sådant med tjejerna jämt osv..

Sen kan ja även sitta och sakna Umeå, somrarna i Umeå, när man mest bara var med hästarna, red ut tillsammans.. Alltid var med min underbara Ida.... snart kommer tårarna.. Saknar när jag red ut med Pompom och Emma och Safari, när vi var och badade i Norrbyn.. Alla jular och midsommrar där..

Och jag saknar Heidi :( som ja kan prata om allt med..

Det finns så många som ja saknar så fruktansvärt, och det känns som att man aldrig kommer kunna göra allt sådan igen.. För det är så långt att åka, det är dyrt, man kan aldrig stanna tillräckligt länge och så..

Saknar Östersund, min fina Veronica som ja drömmer om var och varannan natt och aldrig har råd att åka och hälsa på och hennes fina dotter som ja inte ens träffat än.. Saknar Linda som snart får sitt första barn som ja inte träffat sen den dagen på Dannero när hon berättade att hon vänta bäbis..

Jag trivs jätte bra här, men det känns inte som att mitt liv är här. För jag har inte hunnit få något liv här.. Jag känner max 5 personer totalt här.. Har inga vänner jag kan hitta på massa saker med..

Jag skulle kunna göra vad som helst för att få någon att bara komma hit och hälsa på ett tag..
Så man skulle kunna få sitta och bara prata i flera flera timmar.. För inte ens det kan jag göra, för det är för dyrt att ringa till Sverige :(

Så snälla, om ni vill och har pengar, kom och hälsa på.. Hit är ni mer än välkomna, och vi har två gästrum.. Och om det är så att ni tycker att det är besvärligt att ta er hit, ta er bara till Haparanda så kan vi hämta där.. Och vill ni inte åka ensam, så ta med en kompis och kom hit..

Se det som en semester, ta en semester hit och gör ingenting, bara slappna av och ta det lugnt.. Ja kräver inte att ni måste vara på topp när ni kommer hit.. Se det bara som en avkoppling..


Blev ett väldigt långt inlägg det här.. Men ni behöver inte läsa det om ni inte vill..

Ny design

Nu har jag fått en ny superfin design här :)

Den har duktiga mayamelissa.blogg.se gjort :) Tack! :)

Igår var jag med katsku och shoppa lite på stan och åt lite god mat på Comico, gud så gott det var.. Åt en tallrik med små quesadillas, jalapenopeppers, mozzarella sticks, onionrings, nachochips, salsa, chilimajonnäs och creme fraiche :D



Hittade även ett par skitsöta tofflor på stan igår som ja hade velat haft, men dom va så dyr.. Så blev inget köp :P



Nu blir det ännu lite mer mys här hemma, sen ska jag göra en tårta till Seppo.. För han fyller år imorn.. Men vi är i Uleåborg hela dagen imorn på rentävlingar, så vi firar honom redan idag :)

Sådär ja

Äntligen hemma från Ikea 5 000 kr fattigare.. Detta var nog våran första prövelse i vårat förhållande haha.. Tror inte vi har varit så tjuriga som vi varit på varann idag på ikea på hela tiden vi bott tillsammans.. Efter många svettiga timmar och saker som inte fanns och var slut så blev det lite sura miner från båda sidor.. :P

Men vi kom i alla fall hem med massa sängkläder, helt nya kuddar och täcken :D , massa fina ljus,fina filtar, fina fårskinn, en fin korgstol, fina tavlor, en fin lampa till vårat sovrum och fina gardiner och massa andra fina saker :) Lägger bara upp några bilder från sovrummet och vardagsrummet, de får räcka :)


Nu blir det en snabbdusch sen gå och lägga sig, i helt nya och fräscha lakan

Kram







Panta burkar, Ikea

Igår var vi och pantade lite burkar och flaskor.. Blev nästan 4 000 kr :D Så nu blir det Ikea idag :) Vi har en lång inköpslista :)



Slänger in en bild på Ceazar också, som väntar utanför kliniken på doktorn :)


E g o

hihi :) Ska snart kila iväg till stallet :)



Och den här är till dig sandris :) för att ja saknar dig :*




PUSS

Här kommer ett nytt inlägg

Jag är så dålig på att uppdatera här, jag vet.. Jag ska verkligen bättre mig :)

Vi var som sagt på en jätte mysig kvällstur för några dagar sen.. Åkte till ett ställe högt upp på typ ett berg.. Gjorde upp en eld, drack varmchoklad och bara prata.. Det var verkligen hur mysigt som helst :)



Sen var jag för första gången med och titta när dom körde tävlingsrenarna, de va coolt och de gick fort :D Tycker tjejen som körde var modig, ja skulle inte vågat :P haha



Annars gör ja inte så mycket.. Är mycket i stallet och rider denna mycket fina damen :)




Är också varje dag hos mina små bäbisar :D Dom börjar lära sig så mycket roliga saker nu:) Dom är så underbara..
Hittat en ny favorit.. Hon är rätt så blyg och inte alls lika framåt och kaxig som Maija.. Men hon är min snutteplutt..

Lilla Meredith Grey ( ja döpte henne till det, för hon är grå i ansiktet )


Här lär sig Meredith också att ställe sig upp :)




Haha, kolla här. Aku Anka tyckte de blev lite för varmt en dag :) Så han tyckte de va dags att kyla ner sig lite :)



De va allt ja hade för idag :) Ha en trevlig kväll :) Puss

Kvällstur

Nu ska jag och S ta en kvällstur med skotern till något mysigt ställe långt bort och dricka varmchoklad och bara mysa!

Efter det blir det bastu och mer mys.. Så man blir varm och go igen efter att varit ute..

Det var bara det jag hade och säga :) Ha en trevlig kväll ni med!

Puss

Maija

Flyttat

Det är många som frågar när jag kommer tillbaka hem.. Men jag har flyttat hit, det här är mitt hem nu, och jag planerar alltså att stanna här :) Självklart kommer jag att komma och hälsa på ibland, och ni får också självklart komma hit och hälsa på så fort ni vill och kan :)

Det var allt ja hade och skriva nu :)



Kommer en kort film när ja leker lite med Maija också.. När man börjar lära en ren så lär man dom först att dom vänjer sig att man tar fast dom i hornen, sen efter det att gå i rep.. Jag tog fast min första ren idag, Pelle :) de gick jätte bra, han skötte sig fint och bråka inte alls, vilken känsla det var :D



Mums

Nu ska jag göra friterade bananer med vaniljglass :D de blir mumsigt.. :)

mys

Hittat en ny favvo godis, mmm.. Och man kan "bygga" olika djur av dom för underkropparna sitter inte ihop med överkropparna, man vill nästan inte ens äta upp dom, nästan.. Party animals står de på påsen :D




Sen var det tidigare ikväll en "sininen hetki" här ute.. Det betyder blå stund.. När allt ser blått ut, all snö.. Vet inte riktigt om ja fick med det på bild, men lägger ut några i alla fall som va rätt så fin..



Video

På finska.. Ni svenskar får bara se utan att förstå, haha..

lära konster

idag försökte ja lära Maija lite konster.. hon lärde sig det här :D haha..



Sen passa ja på att mata dom andra små renarna lite också, så att dom blir tam någongång.. kommer lägga upp en video på detta senare, dock en video på finska, haha..





Eftersom jag varit så fruktansvärt dålig på att uppdatera här, får ni några bilder till som kort sammafattar vad jag gjort dom senaste dagarna..
Har varit och kör ännu mer ren, speedat lite i skogen, jäkligt kul :) Körde till och med ensam nu :)





Efter de har jag bara sovit, sovit och sovit lite till :)



Var ute och parta litegranna



Vilket resulterade i att man inte var så pigg dan efter när man var tvungen att följa med på en 1 timmes lång rensafari.. (trött, sliten och illamående evelina under filten där)



Är det ens någon som läser min blogg längre? Tror de bara är sandra, emma och mor och far.. Haha.. Jaja, skriver väl till er i alla fall.. Är ni fler får ni gärna skriva en liten kommentar :)

Kramar till er allihopa

Utgång, bilder













Och ungdomar, när man börjar se ut som jag gör här, är det dags att börja dricka vatten eller kanske gå hem..




Vill inte gå in på detaljer hur jag mådde efter den här kvällen.........
RSS 2.0