Tråk/latdag

Blev en riktig latar dag idag. Hemma hela dagen + en kort tur till affären

Imorgon ska jag vara lite effektivare. Ska promenera in till stan imorgon, hämta ut lite paket och sen åka till nina och ta ur förlägningen ett tag, för underhåll och utväxtfärgning, sen åker det i igen ;)

Annars måste ja verkligen ta tag i plugget den här veckan då jag tänkte åka till Umeå nästa vecka, troligen ons-sön.

Fredag blir en rolig dag, har en grej inplanerad då, lördag hela dagen på hygienkurs måste ha det ifall att jag får för mig att jobba i kök eller något, på kvällen om jag orkar blir det tjejkväll hos Laura, söndag lite bakning om jag inte bakat nu i veckan..

Känns som att dagarna går i raketfart :P
Dagens middag fick bli feta, gurka, tomat och kyckling

Promenad

Hem från skolan, nu någon mat. Är vrålhungrig :)

Söndag

Näe om man skulle ta och gå på en promenad kanske..

Julfest

:)

Walk it off

Usch va mycket onödigt ja ätit idag. Kände mig skitlat men tvingade ut mig själv i regn och rusk på en powerwalk så nu känns det bättre :)

Kväll

Dagens motion bortgjord. 35min promenad på dagen och 3,5km jogg nu på kvällen :) nöjd med mig själv idag!

Nu ska jag stå naken på altan ett tag och sen gå och lägga mig.

Stan

Hemma från fransunderhåll :) Gick bara ca 4 km hemåt, i konstant uppförsbacke, sen plockade mannen upp mig när han såg att jag var påväg hemåt, men dyngsvettig hann jag bli i alla fall :)
 
Om jag orkar blir det en kort springtur ikväll också, får se hur det känns..

Tisdag

Lax och en knäckemacka till lunch. Snart ska jag åka ner på stan en sväng, sen promenerar/joggar jag hem sen :)

Till lunch får det nog bli och kycklingfilé och lite sallad, fast det får bli en lunch/middag äter när jag kommer hem från stan

Imorgon blir det skolarbete för hela slanten då jag har skola torsdag, fredag

Måndag

Maten idag fick bli lite onyttig ;) var bara så jäkla sugen på stekta nudlar, så det fick det bli också, med kyckling, lök och szechuansås som smaksättning. Vart verkligen skitgott!

Ska samla lite kraft och sen fara ut och springa/gå en kvällstur :)

ÄNTLIGEN

Har vikten börjat röra på sig igen, stod still ett tag men nu är vi igång igen :) nu är det inte lågt kvar tills hälften är borta, sen är det bara andra halvan kvar :)

Frukost idag..

Joggtur

Joggade en kort tur ikväll, 3,6km på isbana till gångväg 20min tog det och var livrädd att dratta omkull :)

Nu lite tv sen sova :)

Estamboli saffransris med kyckling och grönsaker

Gjorde mat idag, bjöd in mamma och Janne också. Maten verkade vara uppskattad trots att det skulle varit lite mer salt i :) men gott var det!

Tänkte strax fara ut och springa en sväng, tur man har dubbarna till skorna annars hade det aldrig gått, typ blixthalka ute

Lite mer än två veckor kvar nu innan jag åker till Umeå några dagar och hälsar på :)

På lördag är det julfest i stan också. Så dit ska man väl också gå och äta litegrann

Annars blir det bara gym hela veckan och skola torsdag, fredag

En bra dag :)

Vart en långpromenad till stallet idag, ca 13 km gick lite vilse men hittade till slut fram. Nasse var med som sällskap, han funderade nog vart i helsike vi var påväg när vi nästan aldrig kom fram :)

Annars kom jag just hem från bio med Laura. Breaking dawn part 2 ja vad ska man säga heeelt underbar <3

Imorgon ska jag träna och sen kanske fara och borsta på hästarna lite. Måste åka och handla lite mat också börjar eka tomt i kylskåpet

Gårdagens mexikanska mat var helt underbar!!!! Laura får passa på och visa mig hur man gör innan hon åker till Mexico fram till sommaren för det här måste jag äta fler gånger!

Godmorgon!

Snart ska jag knata ner på stan och utföra lite ärenden :) men först frukost :)

Lite svettigt

Pw

Blev en 5km pw då det inte blev någon träning, gick lättare utan vovve:) var tvungen att gå på pw då ja åt en subwaymacka idag, fick dåligt samvete efter den :(

Hade mina broddar på skorna idag, fyfasiken vad härligt att gå/springa i dom :)

Imorgon blir det bara träning på dagen sen mexikanskafton på kvällen :) blir nog promenad in till stan som träning ca 7-8km då jag ändå ska dit och prova en jacka jag tänkt att köpa:)

 

Skor

Klickade även hem ett par nya snygga vinterstövlar igår :) Wildflower Ocelie :) Även en snygg t-shirt så det blev fraktfritt på samma gång :)

Dagens pass

Promenad till stan, 1 timme 25 minuter, tog med mig hundarna också så det gick inte att gå för fullt :) provade att använda syskonkoppel, tog ett tag innan dom fattade att man inte kan dra åt olika håll, hehe. Men sen gick dom faktiskt rätt så bra :)

Nu ska jag äta lite lax imorse åt ja grovknäcke med rostbiff mums!

Ikväll blir det nog bodypump en timme :)

Frukost

Och gossip girl :)

Träningspass

50 min träning avklarad, såg på 90210 medans jag värmde upp med crosstrainern. Nu funderar på att göra iordning en laxbit till lunch.

Försov mig ju idag, och hade då ingen bil när jag vaknade så kunde inte ta mig till skolan idag. Jaja gjorde lite uppgifter hemma istället. Den här veckan har jag bara skola mån, tis, ons men har så mycket att göra så lär få sitta med skoluppgifter på torsdag och fredag också.

På fredag tänkte jag gå på avskedsfest för en av mina vänners pojkvän som ska åka ett halvår till Mexico, hans tjej (som är från Mexico) ska göra traditionell mexikansk mat också :) Ska även bjudas på tequila med någon larv i :S
Måste bara få fixa lite med några biobiljetter, hade köpt biobiljetter till på fredag för att se den sista delen av Twilight men ska försöka boka om dom till lördag, hoppas det går bra.

Oopsies

Gjorde oopsiesbröd nyss. Blev inte så snygga men det får duga, ska provsmakas imorn :) var en aningens för länge i ugnen tror jag. Men är det gott gör jag ett till bak imorgon. Dom här innehåller bara äggula, äggvita, lättkvarg, lite salt och lite bakpulver :) alltså minimalt med kolhydrater. Ca 53 kcal per bröd

Nu har jag gjort bort kvällens sista träningspass också, fyfaaan vad tungt. Men skönt nu när det är gjort :)

Sådär ja

Pass ett för dagen gjord, 45 min, värmning crosstrainer sedan massa olika övningar. Ska vila en stund och sen ta ett likadant pass eftersom jag åt TÅRTA idag, var bara tvungen då det såg så gott ut :) Och det var det också.

Men nu har jag i alla fall kommit över -5kg gränsen och snart är jag uppe i -6 kg, kommer nog upp i -6kg den här veckan :) Känns bra!!!
Men fortfarande en lång bit kvar då jag vill bli av med totalt 15kg

Lördag

Var och handlade med mamma och Janne nyss. Passade på att köpa riktig "lyxlunch" :) nu ska det njutas. Lax, rostbiff och lite fetaost, nam!

Idag får det bli rätt så lugnt en promenad ikväll får räcka :)

Kväll pw

Strax över 5 km fick det bli idag, kände mig rätt så stel och seg men det har som tur var gått över nu efter promenaden :) nasse pinnar på bra brevid mig och blir alldeles vild när man kommer hem :)

Frukost

Får bli lite lax, kycklingfile med lite tandoorikrydda och lite keso till det nu på morgonen :) Äntligen fortsätter vikten att gå ner, stod still 2-3 dagar men nu verkar det vara igång igen :) Ca 4-5 kg har hittils försvunnit nu :) Skönt.

Promenad

Sådär ja, nu är hunden rastad också :) ska ta och äta något litet och sen gå och duscha.

Hälsningar, nöjd Evelina och nöjd hund

Träna

60 min crosstrainer och övningar hemma. Ikväll får de bli pw med vovven igen, han uppskattade verkligen prommisen igår :) men det får bli kring 10 :)

Powerwalk

Fick bli 40 min pw och nu blir det sova :)

Lax med broccoli och blomkålspuré

Fyfasen vad gott det blev även fast de kanske inte ser så gott ut:) ca 330 kcal.
Laxen gjorde jag i ugn och purén gjorde jag så att jag kokade 100g broccoli och blomkål, mixade sedan ihop det med stavmixer och la till salt, peppar och lite lätt creme fraiche. Dock lämnade jag kvar lite vatten innan jag mixade det, och det blev rätt så löst då så det ska jag skippa nästa gång :)

Morgon(dag)gympa

Dagens morgongympa gjord! Crosstrainer 30 min, och ca 20 minuter mage/rumpa/lår. Svettigt!

Nu ska jag ta och fixa ihop någon frukost (jag vet att klockan är två i Finland redan, men pga bra drömmar bestämde jag mig för att sova till lunch :).. )

Frukost får nog bli något ägg, lite tonfisk och keso. Till lunch tänkte jag faktiskt fixa ihop lite lax med ugnsgrönsaker, blomkåls- och broccolipuré eller vitkålsmos är väl på tiden att lära sig äta "sån skit" :)


 Älskar verkligen den här låten..
 
 

Loreal

I somras köpte jag hårfärg och med hårfärgen kom en rabatt på 2,5 euro om man skickade in kvittot och lappen med sitt kontonummer till dom.

Jag som alltid trott att det varit lite bluff och att man aldrig får tillbaka den där rabatten var ju självklart tvungen att prova :)

Glömde bort allting och kom på för någon vecka sen att vafasiken, ja har ju aldrig fått tillbaka någon rabatt. Så skickade ett mail om det och då dom inte kan betala ut rabatten nu eftersom kampanjen tagit slut så kom det här på posten idag, man tackar :) grejer för ungefär 30e istället för rabatten på 2,5e :)

Frukost

Lite lättkvarg med funlight :) mums!

En ny dag!

Igår blev det 200g gulashsoppa, guuuud så gott att surpla i sig varm soppa :)

Nu ska jag se på dom nya avsnitten av Gossip och 90210 sen blir det en sväng till stallet.

Idag får det bli en pw bara, stel som satan idag :) Nasse får följa med som sällskap

Far ut och springer

Bort lite frustrationer

Skola

Skola fram till två, sen föreläsning 14-16.

Ska äta lite nu och sen fortsätta med allt detta räknande :)

För att undvika att åka dit igen (fusk)

Så bestämde jag mig för att äta nyttiga kalorifattiga mål istället. Då jag upptäckt en smått oroväckande(?) sak(vet dock inte om det hör till dieten men för att vara på säkra sidan och förmodligen är de ingen fara) så väljer jag att göra maten själv och imorn eller till veckan blir det en tur till "favvo"läkaren, så får vi se vad han säger.

Annars har jag verkligen älskat att gå på cambridgedieten, magen och kroppen i övrigt har mått super :)

Skulle förövrigt ÄLSKA om ni som läser skulle vilja dela med er av era bästa kalorisnåla tips! :) <3

-3,8kg

Igår blev det riktigt dåligt fusk eftersom vi åte ute, får hoppas att det inte kommer synas allt för mycket på vågen.

Idag fortsätter jag, och ska försöka vara strikt men känns som motivationen håller på att försvinna :(

Tonfisk

Bytte ut kvällsmålet mot tonfisk idag med, även fast man inte ska byta ut utan bara lägga till eftersom cambridge målen innehåller allt kroppen behöver om man äter 3 påsar om dagen, nu blev det två påsar plus 90g tonfisk nu på kvällen, tonfisken innehåller lite mindre kalorier än påsarna så i kalorimässigt blir det ingen skillnad :)

Jobbigt nu när det är helg och alla är påväg någonstans och äta och dricka, och själv sitter man med vatten och 90g tonfisk. Men det kommer vara värt det i slutändan

Trevlig helg!

-3,3 kg !!!

Japp det visade vågen idag, trots litet fusk igår. Känns helt okej :) har ju bara gått 5 dagar, får se vad vågen visar på måndag morgon sen :)

Lägga mig tidigt..

Skulle ju lägga mig tidigt idag, men jag började se på en så himla bra och vacker film, dying young med julia roberts, från 1991..

En timme och en kvart till är den, men vill nog aldrig att den ska ta slut..

Fuskade :(

Ja, jag erkänner, jag fuskade idag. Är så arg på mig själv! Men glömde ju som sagt måltiden till skolan idag, slutade kring halv tolv och kände mig as matt och svag. Men när ja skulle dricka den färdigblandade drinken så tyckte jag det smakade så skit så det gick inte ner, säker för att jag va så hungrig så jag mådde dåligt.

Så åt en halv burk tonfisk i vatten och en pytte pytte bit fetaost. Efter det mådde jag jätte bra igen. Nu på eftermiddagen åt jag en chokladbar och nu känns det som att det är lugnt igen, är inte sugen på att fuska mer. Ikväll ska jag dricka en varm mintchoklad shake. Men jag har bestämt mig, kommer gå över på 1+ nivån istället så jag får äta litegrann på dagen, i skolan är det som värst så där kan jag behöva få äta något riktigt :)

Nu ska jag se på tv till ungefär 8-9 och sen gå och lägga mig, är så jäkla trött redan. Om jag inte orkar vara vaken och se på Big brother kl 22, men jag tvivlar..

Torsdag, matt

Känner mig rätt så matt, men vågen visade idag -2,6 kg, 4 dagen är igång idag. Är väl mest vätska med det får motivationen att hålla sig kvar :)

Får se om jag orkar köra med fastan (nivå 1) i två veckor, annars kör jag nog den här veckan ut sen börjar jag med nivå 1 +. Då får man äta 200 kcal kött, fisk, kyckling, sallad. Som det känns nu skulle jag kunna döda för en tonfiskburk i vatten varje dag ;) Har ju ändå inte så himla bråttom att gå ner så tror + varianten skulle passa mig bäst, att få äta något litet i skolan. Just nu är jag uppe i ca 475 kcal om dagen, så ca 600-700 kcal om dagen gör nog inte så stor skillnad för viktminskningen. Tänkte hålla mig på 1 + nivån i minst en månad.

Glömde min frukostdrink hemma idag också, därför känns det lite jobbigt nu, tur skolan slutar redan 11,30 idag!
RSS 2.0