Nära ögat

Idag var det jäkligt nära att ja föll för frestelsen och åt godis, men tog mig igenom den stunden också utan att ta en enda. Men nu tänker jag bara på allt som skulle vara gott att äta igen.

Men får bara se fram emot någon dag i december då ja ska ääääääta massa gott, men nyttigt! Ska ju ta en semester i december och åka någonstans och göra något kul, och då vore det ju kul att väga något kg mindre.

Åt en mintchokladbar nu, det hjälpte faktiskt mot den värsta sugen.

God morgon!

Sitter i skolan nu, kom försent också då jag hade på något konstigt sätt skrivit upp att vi börjar 8.45 men vi hade tydligen börjat klockan 8 redan. Jaja, sånt som händer :)

Snart ska jag dricka dagens första shake, en färdigblandad i tetrapack, så mycket lättare i skolan:)

Men vart har min sömn tagit vägen? Har jag blivit för pigg? :) tar flera timmar innan jag somnar och vrider och vänder på mig 100 ggr per natt.. Hoppas detta är övergående..

På topp igen!

Nu har jag druckit en mintchokladshake och mår toppen igen!

Drygt bara att kissa 150ggr om dagen. Man måste ju dricka minst 3 liter vatten om dagen och det känns i kissblåsan kan jag säga.

Ska byta alla mina shakes mot choklad och mintchoklad, drack en jordgubb igår, bläääää smakade inte bra eller det är väl främst pga av att det inte blir tillräckligt kallt.

Näe nu ska jag se lite 90210 och gossip girl :)

Ni som läser kan väl slänga in en kommentar då och då, vore roligt :)

Hungrig!!!

Fyfan vad jag är sugen på något att tugga på nu alltså!! Kändes som att jag ville rensa hyllorna på affären när jag gick in. Egentligen hade jag inte ens tänkt att gå in, men i väntan på skjuts tänkte jag värma mig lite. Godis, kyckling, ost, mackor, kroketter, kex, CHOKLAD godis, godis, godis...

..Kom ut med en ramlösa. Jag är stark!

Fransar, check!

Sådärja, nu är fransarna på plats. Nu är jag faktiskt jätte hungrig och ska just slurpa i mig dagens sista måltid sen bara fort i säng så hungern inte kommer ifatt igen :)

Huvudvärk

Nu börjar huvudvärken komma lite smygande. Är dock inte hungrig alls :) Drack en mintchoklad nyss, med varmt vatten, smakade som en varm choklad, riktigt god! Dock är det svårt att få i sig dom mängder vatten som också ska få plats, minst 3 liter om dagen. Är väl därför jag har lite huvudvärk, får helt enkel kämpa med att dricka mer vatten. Har en ju smaksättning till vatten också som tillhör Cambridge, ska prova den någon dag också, apelsinsmak, ska tydligen bli lite som saft.

Nu börjar jag komma över det där att jag vill äta så fort jag har lite tråkigt eller inte har någonting att göra. Försöker hitta på något så fort jag börjar besatt tänka på att äta något och hur sugen jag skulle vara på vissa saker. En promenad eller skriva lite i bloggen verkar funka bra. Är lite chockad över mig själv faktiskt, ska det verkligen gå vägen? :)

Snart åker jag ju iväg och fixar till fransarna, lite vardagslyx mår man bara bra av!

The official dag 1!

Sådär ja, då var första måltiden äten. Det smakade faktiskt helt okej. Men eftersom vattnet inte blev helt kallt så blev shaken ljummen, så det tog ett bra tag innan jag fick i mig hela, vatten om vartannat. Smaken var choklad, till lunch tänkte jag prova mintchoklad eller jordgubb. Men är rätt så mätt och känner inte ett sugg sug efter något att äta.

Gårdagskvällen var dock jobbig, kände mig sugen på allt möjligt men det gick över just innan jag gick och la mig. Vi får väl se hur den här kvällen blir

Jag har suttit och tittat på massa kläder på internet, hittade en massa fint. Men tänker vänta tills jag går ner i vikt innan jag tänker köpa något. Så mycket kan jag berätta att målvikten jag har är 62kg och att det är en lång väg dit men jag ska lyckas!

Nu till stallet och pyssla/fara ut och rida en sväng

Cambridge

Här har vi då en veckas "mat" nu då. Pratade mycket med coachen om syn på mat osv. Sen vägde vi och mätte fettprocent, var ingen rolig vetskap! Men nu jävlar ska det hända saker. Jag är riktigt taggad och hoppas verkligen på att motivationen kommer stanna kvar. Vet att jag kommer ha några riktiga helvetesdagar innan jag kommer in i ketosen och börjar vänja mig vid det låga kaloriintaget. Hungern kommer nog kännas rätt så jobbig från början. Jag valde att ta några bars och färdigblandade shakes för att ta med till skolan så jag slipper blanda ihop något där. Kommer använda stavmixer så det verkligen inte blir några klumpar kvar, blir det det så lär jag väl spy, haha :)

Imorgonbitti börjar jag alltså, har dock druckit nutrillet nu, förutom "den sista måltiden" som vi åt på restaurang igår. Kommer uppdatera med hur allt smakar, hur det känns att vara utan riktigt mat osv.

Imorgon ska jag gå och fixa fransarna igen, klarar inte av att vara utan, haha. Känner mig så naken. Och på tisdag blir det hårförlängningen också.

 

 

 

 

 

 

Lördag

Åh, kan inte bestämma mig om jag ska passa på att "synda" och äta gott idag innan jag börjar med cambridge imorgon. Och andra sidan så känns det väl 1000 gånger svårare att börja imorgon i så fall.
Det enda jag har på hjärnan nu är "jag är hungrig" "fyfan vad gott det skulle vara med rostbröd" "lite pommesfrites skulle inte sitta helt fel" och så fortsätter det, heeela tiden..  
 
Gud jag blir galen, man inser inte hur besatt man är i mat förrän man bestämt sig för att gå ner i vikt. Jag visste inte att mat var ett sånt läkemedel för mig, mot tristess, när man är ledsen. Mat och allt annat gott funkar verkligen som något slags lyckopiller, dock kortvarigt sådan. Man mår skitbra för stunden när man äter, sen dåligt samvete för det man nyss åt :)
 
För tillfället känns det verkligen inte som att jag kommer klara detta. Men jag VILL verkligen gå ner i vikt. Men samtidigt så vill jag vara glad och njuta av allt gott man kan äta. Jag vet att dom första dagarna, veckan ska vara värst, men hade ALDRIG kunnat föreställa mig att det skulle vara såhär svårt.
 
Igår var jag ute och red med Snärtum när Janne körde Gazza's. Han hade bestämt sig för att vara dum ponny igår. Är så fruset och hårt underlag så skritt stod på schemat. Men nej, Snärtum ville jävlas lite med matte och kolla om hon var med på noterna så han drog igång en riktig bockfest, haha! Provade remontnosgrimman igår också, han gillade väl inte den till 100% heller så vet inte hur mycket det bidrog till det hela. När jag försökte dra upp huvudet på honom när han bockade hoppade han upp i luften istället. Men han kändes faktiskt skitbra med det, blev aldrig stark som han annars brukar vara. Jaja får hoppas att det bara var allt överenergi som han hade svårt att hantera på ett bra sätt :)
 
Annars hade jag inget annat roligt att skriva idag då jag spenderat hela dagen med att sitta i soffan och se på tv!
 
 

Skola, tjuvstart

Sitter i skolan nu. Lyssnar på föreläsning om skatter, olika bolagsformer osv. Känner mig helt seg i huvudet. Trött är jag också. Vaknade vid 4 imorse blöt i svett och kunde inte somna om, har aldrig hänt förut, inte vad jag kan minnas i alla fall, så är helt slut nu.
 
Bara två timmar kvar tills jag slutar, då åker jag hem och byter om och sticker iväg till stallet på en gång. Ska ut och rida idag så jag får prova det nya huvudlaget på Snärtum någongång.
 
Jag tjuvstarta bantningen idag, kommer köra med nutrillet fram till på söndag. Så det inte känns så tufft att börja sen, kommer förbi dom värsta dagarna nu. Imorse drack jag en nutrilettshake och till lunch åt jag en chokladbar. Känns helt okej, är lite hungrig men inte så farligt. Det svåraste är att få i sig allt vatten, minst 3 liter om dagen ska man tydligen försöka få i sig, är uppe i 1,5 liter redan så det lär nog gå bra. Lär väl bli rätt så törstig när man varit ute och ridit.
 
Kram!

Cambrigekuren

Efter ett långt uppehåll så tänkte jag att jag ska börja skriva lite här igen.
Sen i september så pluggar jag nu yrkesexamen för företagare. Är faktiskt rätt så intressant, och härligt att det bara är tre dagar i veckan man är i skolan resten av tiden är distanspluggande.
 
På söndag börjar jag med Cambridgekuren, nu är det dags att gå ner i vikt! Kommer uppdatera här dag för dag hur det går och vad jag tycker om kuren. Känner mig jätte taggad nu, och motivation känns på topp, så hoppas det håller i sig! Kommer även uppdatera med bilder och mått och kg:n som ev försvinner. Så var beredd på riktigt hemska bilder sen ;) Men kommer inte lägga upp bilder förrän jag har någon bild att jämföra mot, alltså när det hunnit försvinna lite kilon.
 
Annars så händer det inte så mycket här, hästarna har fått vinterskor men ingen snö har kommit ännu så det går inte att göra annat än att skritta än så länge. Snärtum är förövrigt världens finaste ridhäst! Tar galoppfattning från halt nu och övergångarna känns hur bra som helst. Har köpt ett nytt träns till honom nu, ett med remontnosgrimma ska se om han funkar bättre på det, tidigare har han behövt pelham för att han blivit så stark i munnen, men nu har han blivit så fin så ska prova byta till remont och vanligt bett. Har även varit och hoppat lite bommar, små hinder med honom, det tycker han verkligen är skitkul och det gör jag med ;)
 
Nästa vecka bli en lyxa till det vecka. Ska fixa fransar igen och ska även göra hårförlängning, då min kompis går frisörskola och har prov då så kommer hon göra det gratis! :)
 
Det var allt för mig för den här gången, men från och med i helgen kommer jag alltså börja uppdatera VARJE dag, det är mitt mål i alla fall, haha. Får se om det finns tillräckligt med saker att skriva om.
 
Kramar!
RSS 2.0